Over ons

Over ons

Bij HR4Talent, gevestigd in het Atik stadion (voormalig stadion van voetbalclub RBC) in Roosendaal, zijn we sinds 2022 gespecialiseerd in het vinden van vaste en interim HR-professionals. Onze verschillende labels, waaronder Personeel2Day en Ontslagcoaching, vallen ook onder HR4Talent. We werken samen met diverse organisaties, van groot tot klein, nationaal en internationaal, zowel profit als non-profit, en onze expertise strekt zich uit over bijna alle branches.

Wij bieden uitgebreide begeleiding aan HR-professionals die op zoek zijn naar nieuwe carrièremogelijkheden en het vinden van een passende volgende stap in hun loopbaan. Met onze frisse aanpak zijn we als doorgewinterde HR-professionals experts in het werven, selecteren en aantrekken van het beste HR-talent in Nederland. Ons netwerk omvat duizenden HR-professionals, waardoor we in staat zijn om voor elke organisatie de juiste match te vinden.

We bemiddelen voor verschillende functies, zoals HR-adviseur, HR-businesspartner, HR-manager en HR-directeur, maar ook voor HR-ondersteuners en starters. Daarnaast helpen we bij het vinden van specialisten op het gebied van Recruitment, Compensation & Benefits, Learning & Development, HR-services en HR-projecten. Met HR4Talent ben je verzekerd van flexibiliteit en de juiste inzet van een HR-professional op het juiste moment. 

Als jong en ambitieus bedrijf bieden we naast onze wervingsdiensten ook: 

  • HR-abonnementen voor het MKB (HR advies op maat);
  • Loopbaanadvies;
  • Ontslagcoaching;
  • Outplacement;
  • Trainingen op het gebied van leiderschap en communicatie;
  • Assessments op maat.

Tenslotte hechten wij veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Daarom zetten wij ons actief in voor diverse goede doelen en organisaties. Ben je een HR-professional op zoek naar een volgende stap in je loopbaan? Of ben je een werkgever die op zoek is naar een geschikte HR-professional? Bij HR4Talent zijn we er klaar voor om je te helpen. Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact op met één van onze experts.

HR4Talent

0165 23 41 00
info@hr4talent.nl

Borchwerf 4
4704 RG Roosendaal

    Meld je vrijblijvend aan en vind jouw nieuwe baan.